Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

Diny Keizer
22 dagen geleden

Goedemiddag,

Wij hebben intresse in het politiefeest, ik zie dat deze € 7.50 kost, is dat voor het hele pakket? Of is dit pp?
Zelfde vraag voor de bingo...

Sjanna
2 maanden geleden

Wij hebben een zeer geslaagd politie feestje gehad. Een aanrader! Bedankt voor je flexibiliteit Gera!

Linda S
4 maanden geleden

Voor mijn dochter haar verjaardag was ik op zoek naar een leuke activiteit voor haar kinderfeestje. Eerst dacht ik zelf iets te verzinnen maar daar bleek veel meer bij te komen kijken dan verwacht. Gelukkig vond ik de leuke opties van Thuisfuif. Ik was zo blij en opgelucht, dit gaan we nog redden on te realiseren. Wat een fijne speurtocht activiteit kreeg ik in mijn mail. Gera was heel behulpzaam en voegde er nog wat tips en activiteiten aan toe. Zeker een aanrader want de kinderen hebben volop genoten van deze Schatten speurtocht!

Fiona
4 maanden geleden

Onze dochter van 8 jaar heeft een detectivefeestje gegeven. Ontzettend leuk! Kids gingen helemaal op in het spel. De "politie" bellen om door te geven dat ze de dader hebben gevonden, maakte het spel helemaal af. Voor een volgend kinderfeestje zou ik zo weer een draaiboek bestellen, ideaal.

Annegré
5 maanden geleden

Wij hebben voor het feestje de politie pakjes gehuurd. Echt ontzettend leuk in combinatie met de speurtocht! De kinderen en wij hebben genoten! Bedankt!!

Geke van Til
11 maanden geleden

Wij deden het wereldreisfeestje aflopen weekend. Echt heel leuk! Goeie ideeën en de kinderen waren blij,

Judith
een jaar geleden

Wij hebben afgelopen woensdag eindelijk het politiefeestje voor mijn zoon van zes gevierd! Super leuk! We hebben snoep juwelen gebruikt in plaats van de plaatjes: groot succes! En bingo werkt altijd! Zowel de kinderen als wij waren er erg blij mee!

Larissa Rusman
een jaar geleden

Mijn dochter werd 4 en wilde graag een kinderfeestje doen. Ik koos voor het prinsessenfeestje, maar was wat sceptisch of dit op deze leeftijd wel een succes zou worden. Er waren 3 andere meisjes van net 4 jaar. Nou, het was een groot succes! Het programma bevatte een brief (deze heb ik wat verkort voor gelezen om de aandacht erbij te kunnen houden). De spelletjes waren makkelijk uitvoerbaar en vooral de bingo was een schot in de roos. Tip: 5 spelletjes was wel even net teveel voor 4 jaar, maar je kan het programma makkelijk ter plekke wat aanpassen en improviseren. De meisjes kwamen allemaal in hun prinsessenjurk en vonden het prachtig. Een van de meisjes riep thuis meteen dat ze volgend jaar ook een prinsessenfeestje wilde, zegt genoeg dus ;)

Johanna Kos
een jaar geleden

Hier hebben met de 6e verjaardag van mijn dochter het schatzoekersfeestje gedaan, en het was een groot succes! Het draaiboek is heel volledig en goed uitvoerbaar, met leuke printables. Echt een aanrader!