Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

Dinie Zuidweg
3 dagen geleden

De gasten van het brandweerfeest zijn net naar huis. Met diploma en verrassing. Ze waren heel fanatiek en niet te stoppen. Wij zijn nu total loss maar het was erg leuk.
Dank je wel!

Tamara boonzaijer
3 dagen geleden

Afgelopen weekend de poffertjes plaat gehuurd. Was een groot succes en super service van Gera.
De plaat gaf t feest net dat beetje extra! Dank je wel

Groeten tamara

Monique
een maand geleden

Wij hebben een super leuk pizzafeestje gehad!
Begonnen met de leuke speurtocht, waar de jongens super fanatiek mee bezig waren. We hadden de lasergame erbij gehuurd wat we tussendoor in het bos gedaan hebben. Nou ze waren helemaal door het dolle heen!
Afgesloten met heerlijke pizza's die ze zelf konden maken op de pizzarettes die we ook erbij gehuurd hadden. Het feest was helemaal compleet zo.
Heel erg bedankt voor de goede service!
Dit is zeker niet de laatste keer dat wij een feestje van thuisfuif doen!!

Karin
een maand geleden

Ik was vergeten om schortjes te bestellen voor het kinderfeestje. En dankzij de snelle levering van Gera waren de schortjes op tijd binnen!! Zo blij mee, dank je wel!

Paula
een maand geleden

Super geslaagd feestje gehad dankzij de escapekist van thuisfuif. 8 kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar; allemaal enthousiast!

Thuisfuif
2 maanden geleden

Hoi Bianca! Leuk dat jullie pizza's willen bakken met de pizzarettes. ik heb je een mailtje gestuurd. Het kan zijn dat de mail in de spam terecht is gekomen. Groetjes

Bianca de Man
2 maanden geleden

Graag zouden wij 2 pizzarettes bij jullie willen huren voor vrijdag 12 april. Is dit mogelijk?

Gerdien
3 maanden geleden

Het pizzafeestje was erg geslaagd! De brief bracht de meiden al direct in de stemming! Ik had twee groepen tegen elkaar laten spelen. Ze bleven enthousiast tot het eind. Daarna nog een schortje gekleurd, de bingo gespeeld (ik had ChatGPT een verhaal laten schrijven voor de bingo) en tenslotte zelf pizza’s bakken met een pizzarette. M’n dochter had nog nooit zo’n leuk feestje gehad!

Lisan
4 maanden geleden

Wat hebben wij een geweldig brandweerfeestje gehad voor onze zoon (5). We hebben het complete pakket genomen. Dus inclusief brandblusser en brandweerpakken etc! Ook hadden we het draaiboek met super leuke activiteiten, de bingo etc! Echt een enorme aanrader!! In maart hebben we het kinderfeestje van onze dochter en we gaan zeker weer wat leuks uitzoeken! Enorm bedankt Gera! 👩‍🚒🧯🚒

Sjanna
6 maanden geleden

Net als vorig jaar, hadden wij dit jaar weer een mooi draaiboek gekocht via thuisfuif.net. Dit jaar wou de kleine man een 'Piraten feestje'. Dus het draaiboek 'schatzoeker feestje' kwam goed van pas. Hij heeft weer genoten. Dank je wel weer!