Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

L
7 dagen geleden

QR-speurfeestje
Wat een leuke opdrachten, feestje geslaagd!

Annemiek Buitenhuis
4 maanden geleden

Wij hadden het racethema gekozen voor onze zoon z'n feestje en wat was dit een succes!! De uitnodigingen, de spelletjes.. alles viel enorm in de smaak!! De bingo was ook erg leuk. Maar snel klaar! Miss tip om die iets groter te maken. :) verder erg geslaagd!!

Diny Keizer
5 maanden geleden

Goedemiddag,

Wij hebben intresse in het politiefeest, ik zie dat deze € 7.50 kost, is dat voor het hele pakket? Of is dit pp?
Zelfde vraag voor de bingo...

Sjanna
6 maanden geleden

Wij hebben een zeer geslaagd politie feestje gehad. Een aanrader! Bedankt voor je flexibiliteit Gera!

Linda S
8 maanden geleden

Voor mijn dochter haar verjaardag was ik op zoek naar een leuke activiteit voor haar kinderfeestje. Eerst dacht ik zelf iets te verzinnen maar daar bleek veel meer bij te komen kijken dan verwacht. Gelukkig vond ik de leuke opties van Thuisfuif. Ik was zo blij en opgelucht, dit gaan we nog redden on te realiseren. Wat een fijne speurtocht activiteit kreeg ik in mijn mail. Gera was heel behulpzaam en voegde er nog wat tips en activiteiten aan toe. Zeker een aanrader want de kinderen hebben volop genoten van deze Schatten speurtocht!

Fiona
8 maanden geleden

Onze dochter van 8 jaar heeft een detectivefeestje gegeven. Ontzettend leuk! Kids gingen helemaal op in het spel. De "politie" bellen om door te geven dat ze de dader hebben gevonden, maakte het spel helemaal af. Voor een volgend kinderfeestje zou ik zo weer een draaiboek bestellen, ideaal.

Annegré
9 maanden geleden

Wij hebben voor het feestje de politie pakjes gehuurd. Echt ontzettend leuk in combinatie met de speurtocht! De kinderen en wij hebben genoten! Bedankt!!

Geke van Til
een jaar geleden

Wij deden het wereldreisfeestje aflopen weekend. Echt heel leuk! Goeie ideeën en de kinderen waren blij,

Judith
een jaar geleden

Wij hebben afgelopen woensdag eindelijk het politiefeestje voor mijn zoon van zes gevierd! Super leuk! We hebben snoep juwelen gebruikt in plaats van de plaatjes: groot succes! En bingo werkt altijd! Zowel de kinderen als wij waren er erg blij mee!

Thuisfuif is onderdeel van Thuisfuif feestjes.

KVK: 74552503 - BTW: NL001423891B15  - Bank: NL13KNAB0259488348

Voor meer info: info@thuisfuif.net