Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

Geke van Til
5 maanden geleden

Wij deden het wereldreisfeestje aflopen weekend. Echt heel leuk! Goeie ideeën en de kinderen waren blij,

Judith
8 maanden geleden

Wij hebben afgelopen woensdag eindelijk het politiefeestje voor mijn zoon van zes gevierd! Super leuk! We hebben snoep juwelen gebruikt in plaats van de plaatjes: groot succes! En bingo werkt altijd! Zowel de kinderen als wij waren er erg blij mee!

Larissa Rusman
8 maanden geleden

Mijn dochter werd 4 en wilde graag een kinderfeestje doen. Ik koos voor het prinsessenfeestje, maar was wat sceptisch of dit op deze leeftijd wel een succes zou worden. Er waren 3 andere meisjes van net 4 jaar. Nou, het was een groot succes! Het programma bevatte een brief (deze heb ik wat verkort voor gelezen om de aandacht erbij te kunnen houden). De spelletjes waren makkelijk uitvoerbaar en vooral de bingo was een schot in de roos. Tip: 5 spelletjes was wel even net teveel voor 4 jaar, maar je kan het programma makkelijk ter plekke wat aanpassen en improviseren. De meisjes kwamen allemaal in hun prinsessenjurk en vonden het prachtig. Een van de meisjes riep thuis meteen dat ze volgend jaar ook een prinsessenfeestje wilde, zegt genoeg dus ;)

Johanna Kos
10 maanden geleden

Hier hebben met de 6e verjaardag van mijn dochter het schatzoekersfeestje gedaan, en het was een groot succes! Het draaiboek is heel volledig en goed uitvoerbaar, met leuke printables. Echt een aanrader!

winanda
een jaar geleden

Super leuk feestje pizzafeestje gehad voor onze dochter (9) uitdagende opdrachten in de speurtocht, 1 was wat te moeilijk maar dat mocht de pret niet drukken. Erg leuk draaiboek met duidelijke uitleg. Zeker de moeite waard.

Elise
een jaar geleden

Onze dochter van 6 heeft een super geslaagd prinsessen kinderfeestje gehad mede dankzij het draaiboek van Thuis fuif! Op toegankelijke wijze worden via het draaiboek leuke tips aangeboden en staan spelletjes leuk uitgewerkt met de daarbij horende printables. Daarnaast denkt Gera nog graag mee in tips en aanvullende ideeën.
Leuke tip bij dit feestje is het versieren van een houten kistje met een spiegeltje (vonden wij bij de Action). Deze kon aan het einde van het feestje mee naar huis, met daarin wat lekkers en leuks als aandenken. 👍

Jolanda
een jaar geleden

Wat een groot succes was het schatzoekersfeestje! De kinderen waren ontzettend enthousiast en leefden zich helemaal in in het verhaal. Wij hebben dus zelf ook erg genoten! Bedankt voor het leuke draaiboek en bij een volgend feestje denken wij zeker weer aan Thuisfuif!

Els
een jaar geleden

Hallo Gera,
de bingospellen vielen erg in de smaak bij de meiden.
Het was mede daardoor een 'superfijn, briljant feest'. Ik citeer mijn kleindochter😉
Groet, Els

Chantal van der Hoeven
een jaar geleden

De lasergame gehuurd voor het verjaardagsfeestje van m'n zoon. Het was zeer geslaagd. Ik heb ze de hele middag niet gehoord.
Goede service, leuk spel. Ik kan het iedereen aanraden

Villa Speelmama
een jaar geleden

We speelden met onze 3 kinderen van 8 - 10 - 12 jaar het detective feestje. Het is een escape spel dat heel goed in elkaar zit! Ze vonden het super leuk en er zaten voor elke leeftijd geschikte puzzels bij, met verschillende moeilijkheidsgraden dus. Zo moest de jongste niet de hele tijd toekijken maar kon ze ook actief mee zoeken! Aanrader!!