Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

Johanna Kos
6 dagen geleden

Hier hebben met de 6e verjaardag van mijn dochter het schatzoekersfeestje gedaan, en het was een groot succes! Het draaiboek is heel volledig en goed uitvoerbaar, met leuke printables. Echt een aanrader!

winanda
4 maanden geleden

Super leuk feestje pizzafeestje gehad voor onze dochter (9) uitdagende opdrachten in de speurtocht, 1 was wat te moeilijk maar dat mocht de pret niet drukken. Erg leuk draaiboek met duidelijke uitleg. Zeker de moeite waard.

Elise
6 maanden geleden

Onze dochter van 6 heeft een super geslaagd prinsessen kinderfeestje gehad mede dankzij het draaiboek van Thuis fuif! Op toegankelijke wijze worden via het draaiboek leuke tips aangeboden en staan spelletjes leuk uitgewerkt met de daarbij horende printables. Daarnaast denkt Gera nog graag mee in tips en aanvullende ideeƫn.
Leuke tip bij dit feestje is het versieren van een houten kistje met een spiegeltje (vonden wij bij de Action). Deze kon aan het einde van het feestje mee naar huis, met daarin wat lekkers en leuks als aandenken. šŸ‘

Jolanda
7 maanden geleden

Wat een groot succes was het schatzoekersfeestje! De kinderen waren ontzettend enthousiast en leefden zich helemaal in in het verhaal. Wij hebben dus zelf ook erg genoten! Bedankt voor het leuke draaiboek en bij een volgend feestje denken wij zeker weer aan Thuisfuif!

Els
7 maanden geleden

Hallo Gera,
de bingospellen vielen erg in de smaak bij de meiden.
Het was mede daardoor een 'superfijn, briljant feest'. Ik citeer mijn kleindochteršŸ˜‰
Groet, Els

Chantal van der Hoeven
8 maanden geleden

De lasergame gehuurd voor het verjaardagsfeestje van m'n zoon. Het was zeer geslaagd. Ik heb ze de hele middag niet gehoord.
Goede service, leuk spel. Ik kan het iedereen aanraden

Villa Speelmama
8 maanden geleden

We speelden met onze 3 kinderen van 8 - 10 - 12 jaar het detective feestje. Het is een escape spel dat heel goed in elkaar zit! Ze vonden het super leuk en er zaten voor elke leeftijd geschikte puzzels bij, met verschillende moeilijkheidsgraden dus. Zo moest de jongste niet de hele tijd toekijken maar kon ze ook actief mee zoeken! Aanrader!!

Marleen
10 maanden geleden

Wij hebben voor onze 2 zoons van 11 en 16 de lasergame set gehuurd.
Ze hebben er enorm veel plezier mee gehad.
Alles zat keurig netjes verpakt en was zeer compleet.
De service is top, wij vinden de prijs in verhouding heel gunstig, ze hebben er uren mee gespeeld.
Al met al zeer aan te raden!!

Joyce
10 maanden geleden

We hebben met oud en nieuw de pizzarette gehuurd. Dit was super leuk om te doen en een fijn en gebruiksvriendelijk apparaat. Fijn om het te kunnen huren zodat we er niet zelf 1 hoeven aan te schaffen!

Anneke
een jaar geleden

Wat een leuke printables voor Sinterklaas, de sinterklaasescape wordt hier verstopt in een surprise. Dus een surprise in een surprise... Heeft diegene nog wat extra's te doen.
Ook de speurtocht ligt al uitgeprint klaar! Succes verzekerd. Dankjewel!