Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
een maand geleden

Wat een groot succes was het schatzoekersfeestje! De kinderen waren ontzettend enthousiast en leefden zich helemaal in in het verhaal. Wij hebben dus zelf ook erg genoten! Bedankt voor het leuke draaiboek en bij een volgend feestje denken wij zeker weer aan Thuisfuif!

Els
een maand geleden

Hallo Gera,
de bingospellen vielen erg in de smaak bij de meiden.
Het was mede daardoor een 'superfijn, briljant feest'. Ik citeer mijn kleindochteršŸ˜‰
Groet, Els

Chantal van der Hoeven
2 maanden geleden

De lasergame gehuurd voor het verjaardagsfeestje van m'n zoon. Het was zeer geslaagd. Ik heb ze de hele middag niet gehoord.
Goede service, leuk spel. Ik kan het iedereen aanraden

Villa Speelmama
2 maanden geleden

We speelden met onze 3 kinderen van 8 - 10 - 12 jaar het detective feestje. Het is een escape spel dat heel goed in elkaar zit! Ze vonden het super leuk en er zaten voor elke leeftijd geschikte puzzels bij, met verschillende moeilijkheidsgraden dus. Zo moest de jongste niet de hele tijd toekijken maar kon ze ook actief mee zoeken! Aanrader!!

Marleen
4 maanden geleden

Wij hebben voor onze 2 zoons van 11 en 16 de lasergame set gehuurd.
Ze hebben er enorm veel plezier mee gehad.
Alles zat keurig netjes verpakt en was zeer compleet.
De service is top, wij vinden de prijs in verhouding heel gunstig, ze hebben er uren mee gespeeld.
Al met al zeer aan te raden!!

Joyce
4 maanden geleden

We hebben met oud en nieuw de pizzarette gehuurd. Dit was super leuk om te doen en een fijn en gebruiksvriendelijk apparaat. Fijn om het te kunnen huren zodat we er niet zelf 1 hoeven aan te schaffen!

Anneke
5 maanden geleden

Wat een leuke printables voor Sinterklaas, de sinterklaasescape wordt hier verstopt in een surprise. Dus een surprise in een surprise... Heeft diegene nog wat extra's te doen.
Ook de speurtocht ligt al uitgeprint klaar! Succes verzekerd. Dankjewel!

sabine
6 maanden geleden

Voor mijn clubavond met 8-12 jarigen de escaperoom detectivefeestje georganiseerd. Het draaiboek wel iets aangepast zodat ze in kleine groepjes de opdrachten gingen oplossen om zo 15 kids tegelijk bezig te houden :)

Ze vonden het erg leuk om met alle aanwijzingen uiteindelijk tot een antwoord te komen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anita Dokter
8 maanden geleden

Het high tea feestje was een groot succes voor onze 8 jarige. Ze zei een paar keer: wat is dit een leuk feestje mama. De vriendinnetjes vonden het ook erg leuk en gezellig.

We zijn al vroeg begonnen met de voorbereidingen. Dat was al een feestje op zich!

We hebben van te voren etageres gemaakt van oud servies (sommige onderdelen gespoten). De dametjes mochten hun eigen etagere versieren met o.a. glittersteentjes.

Daarna hapjes maken (2 kinderen samen een recept), toen lekker opsmikkelen en de bingo.

Het draaiboek is helemaal compleet. Met o.a. uitnodigingen, tips, recepten, een bingo en bedankkaartje. We hebben alles uit het draaiboek gebruikt.

We hielden het van half 11 tot half 3. Tussendoor soms even buiten spelen of filmpje zodat ik alles op kon ruimen en het volgende klaar kon zetten.

Ik ga zeker nog eens een draaiboek bestellen, thuisfeestjes vind ik nog steeds het allerleukste.

Groetjes Anita Dokter
@anita_potjesenpannen

Ingeborg
9 maanden geleden

Het prinsessen feest was een groot succes! De dames (5-6 jaar) vonden de spelletjes heel leuk en waren helemaal onder de indruk van de brief van de prinses.