Thuisfuif goedkope kinderfeestjes zeewolde

Reactie plaatsen

Reacties

sabine
13 dagen geleden

Voor mijn clubavond met 8-12 jarigen de escaperoom detectivefeestje georganiseerd. Het draaiboek wel iets aangepast zodat ze in kleine groepjes de opdrachten gingen oplossen om zo 15 kids tegelijk bezig te houden :)

Ze vonden het erg leuk om met alle aanwijzingen uiteindelijk tot een antwoord te komen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anita Dokter
2 maanden geleden

Het high tea feestje was een groot succes voor onze 8 jarige. Ze zei een paar keer: wat is dit een leuk feestje mama. De vriendinnetjes vonden het ook erg leuk en gezellig.

We zijn al vroeg begonnen met de voorbereidingen. Dat was al een feestje op zich!

We hebben van te voren etageres gemaakt van oud servies (sommige onderdelen gespoten). De dametjes mochten hun eigen etagere versieren met o.a. glittersteentjes.

Daarna hapjes maken (2 kinderen samen een recept), toen lekker opsmikkelen en de bingo.

Het draaiboek is helemaal compleet. Met o.a. uitnodigingen, tips, recepten, een bingo en bedankkaartje. We hebben alles uit het draaiboek gebruikt.

We hielden het van half 11 tot half 3. Tussendoor soms even buiten spelen of filmpje zodat ik alles op kon ruimen en het volgende klaar kon zetten.

Ik ga zeker nog eens een draaiboek bestellen, thuisfeestjes vind ik nog steeds het allerleukste.

Groetjes Anita Dokter
@anita_potjesenpannen

Ingeborg
3 maanden geleden

Het prinsessen feest was een groot succes! De dames (5-6 jaar) vonden de spelletjes heel leuk en waren helemaal onder de indruk van de brief van de prinses.

Lida
4 maanden geleden

Vandaag hadden wij het schatzoekersfeestje en het was een enorm succes, met dank aan het leuke draaiboek en alle handige tips! Alle kinderen (5/6 jaar) hadden hun eigen schatkaart en potlood en hebben echt genoten! Het volgende feestje hier word er vast weer één met een draaiboek van Thuisfuif!

Desiree
4 maanden geleden

Last-minute onze plannen moeten veranderen ivm slechte weersvoorspellingen en een high tea gedaan met 7 meiden. Geleende truttige kop-en-schotels en etageres maakten het geheel af. Was een geslaagd feestje :)

Daniëlle Holleman - van Gerven
5 maanden geleden

Afgelopen zaterdag vierde ons oudste zoontje, zijn eerste kinderfeestje. Hij is op 5 juni 5 geworden en afgelopen zaterdag kwamen er drie kindjes op zijn 1e kinderfeestje. We hadden als thema gekozen voor het brandweerthema, omdat dat past bij kleine, stoere jongens. We hebben enorm geboft met het weer, want nu konden we ook veel met water doen. Zoals "brandje blussen" met de tuinslang. Mijn man en ik hadden op internet helmen gevonden en waterpistolen in de vorm van een brandblusser, om zo het feest nog completer te maken. De kindjes hebben enorm genoten en wij als ouders ook. Wij zowel van de voorbereiding als het feestje zelf. We hebben diverse spelletjes gedaan, afgewisseld met een pauze of gewoon in het zwembadje spelen. Ik raad iedereen aan om via thuisfuif een feestje te geven

Dan. Verlare
5 maanden geleden

Het 'Detective'feestje was zeer geslaagd. De kinderen hebben de dader opgespoord d.m.v. een speurtocht in het park. Ze moesten de pijlen volgen en telkens een missie doen. Vooral de kluis met slotjes en daarin het certificaat met cadeautje en iets lekkers was een succes,

Anneke
9 maanden geleden

Vorige week hebben wij de pizzarette gehuurd voor het feestje van onze zoon. Wat was dat leuk!
Goede afspraak te maken om op te halen en weer terug te brengen. Het ziet er schoon en verzorgd uit, met handleiding en tips erbij. De kinderen hebben het erg leuk gehad.
Echt een aanrader!!

Mama Röell
10 maanden geleden

Wat leuk!! En stiekem voor mams ook wel erg handig; het draaiboek van het prinsessenfeestje. Onze jongste dochter mocht haar eerste kinderfeestje thuis vieren en maar al te graag in prinsessen-thema. Dankzij Thuisfuif was het heel geslaagd en worden er nog steeds de spelletjes gespeeld uit het draaiboek. Dank je wel!

Sonja
een jaar geleden

Wij hebben afgelopen week het wereldreisfeestje gevierd, super leuk!! Alle kids waren erg enthousiast!
Zeker een aanrader!