Snacken = feest

Snacken hoort er helemaal bij op een verjaardag of kinderfeestje! Zo maakten wij al eens een popcornbar op een filmfeestje. Alleen al het zelf kunnen kiezen zorgt voor blije gezichten!Wil je voorkomen dat alle snacks binnen vijf minuten op zijn? Zorg er dan voor dat je het snacken in de hand houdt met bijvoorbeeld consumptiemunten of een snackkaart!

Lees meer »

Lente spelletjes

Zijn jullie ook zo gek op spelletjes? Wij spelen ze het hele jaar door!Of het nou in de winter is met een kaarsje erbij of zomers in de tuin.

Lees meer »

Dobbel een kerstboom

Hoop jij ook zo op een witte kerst? Lekker sleeën of een sneeuwpop maken en daarna, als je door en door koud bent geworden, lekker naar binnen.

Lees meer »

6x leuk inpakken voor pakjesavond

Elk jaar vind ik het inpakken weer een heerlijk klusje.Even de gedachten op nul en knippen & plakken maar.Maar een beetje variatie kan geen kwaad natuurlijk.In deze blog lees je zes leuke, originele manieren om je sinterklaascadeautjes in te pakken.

Lees meer »

Traktatietip: Kleurensudoku

Wil je ook weleens iets anders trakteren dan het standaard zakje chips? Maar heb je ook weer geen zin om uren te knutselen?Lees dan deze blog maar snel verder!Trakteer op een kleurensudoku met lekkere grote Smarties!Met deze traktatie zijn je klasgenoten wel even zoet! Eerst met puzzelen en daarna met opeten.

Lees meer »

Dobbel een ...

Wie dobbelt met een beetje geluk als eerste zijn of haar plaatje compleet?Veel kinderen zullen dit spel vast wel kennen. Een gezellig, kort spelletje met weinig regels.Om de beurt mag je met de dobbelsteen gooien. Gooi je bijvoorbeeld drie dan mag je plaatje drie pakken. Heb je het plaatje al? Wat jammer, volgende beurt heb je misschien wel meer geluk.

Lees meer »