Knutseltip: Whiteboard pimpen!

Tijdens ons shoprondje bij de Action zagen we deze leuke sets liggen om magneetjes te maken!Op de foto hieronder zie je links een setje met diamond painting steentjes en rechts zijn canvas magneetjes die je zelf kunt versieren met stiften of verf.Je kunt de sets natuurlijk ook combineren.Hoe leuk is het om deze magneetjes te maken en daarna op een magnetisch whiteboard mee naar huis te geven!Helaas bleek thuis dat het kleine bordje van Action niet magnetisch is maar je vindt ze volop voor kleine prijsjes op internet. 

Lees meer »

Zomer dobbelspel

Wat gaat het schooljaar toch weer snel!Nu de zon weer meer doorkomt lijkt de zomervakantie ook dichterbij te komen!Nog even de laatste loodjes op school en dan genieten lekker veel weken vrij!

Lees meer »

Een fris ontbijtfeestje!

Veel kinderfeestjes beginnen in de middag uit school. En dat is best begrijpelijk. De kinderen zijn al samen en kunnen meteen uit school mee naar huis.Maar hoe vaak gebeurt het niet dat jonge kinderen eigenlijk al moe zijn van een lange schooldag?Of er zijn nog verschillende hobby's uit school die afgezegd moeten worden?Pak het dit jaar eens anders aan door er een ontbijtfeestje van te maken!Dit kan natuurlijk heel goed gecombineerd worden met een draaiboek of knutselspullen van Thuisfuif.Maak na het ontbijt een leuke speurtocht of ga lekker knutselen!

Lees meer »

Snacken = feest

Snacken hoort er helemaal bij op een verjaardag of kinderfeestje! Zo maakten wij al eens een popcornbar op een filmfeestje. Alleen al het zelf kunnen kiezen zorgt voor blije gezichten!Wil je voorkomen dat alle snacks binnen vijf minuten op zijn? Zorg er dan voor dat je het snacken in de hand houdt met bijvoorbeeld consumptiemunten of een snackkaart!

Lees meer »

Lente spelletjes

Zijn jullie ook zo gek op spelletjes? Wij spelen ze het hele jaar door!Of het nou in de winter is met een kaarsje erbij of zomers in de tuin.

Lees meer »

Dobbel een kerstboom

Hoop jij ook zo op een witte kerst? Lekker sleeën of een sneeuwpop maken en daarna, als je door en door koud bent geworden, lekker naar binnen.

Lees meer »

6x leuk inpakken voor pakjesavond

Elk jaar vind ik het inpakken weer een heerlijk klusje.Even de gedachten op nul en knippen & plakken maar.Maar een beetje variatie kan geen kwaad natuurlijk.In deze blog lees je zes leuke, originele manieren om je sinterklaascadeautjes in te pakken.

Lees meer »

Traktatietip: Kleurensudoku

Wil je ook weleens iets anders trakteren dan het standaard zakje chips? Maar heb je ook weer geen zin om uren te knutselen?Lees dan deze blog maar snel verder!Trakteer op een kleurensudoku met lekkere grote Smarties!Met deze traktatie zijn je klasgenoten wel even zoet! Eerst met puzzelen en daarna met opeten.

Lees meer »